Szabó György

Szabó Gyuri előadásai, “Rabiátor 2”

Hétfőn 21 órától online tanulás Szabó Gyurival (kb 1 óra) hibrid módon, azaz személyesen a Vasváriban és online Zoom programmal. A lila gomb odavisz, a szoba neve: Rabiátor 2.

Jelenleg Sámuel 2. könyvét tanuljuk. A szöveg megtalálható a zsido.com -on.

Amiket már tanultunk: Jehosua (Józsua) könyve, Bírák könyve, Sámuel első könyve.

A Héber Olvasókör végére

Virtuális csoport Zoom-mal

A Zoom egy olyan rendszer, amivel csoportok tudnak online találkozni az internet virtuális világában. (Leginkább talán a Skype-hoz hasonlít.)

Mobil telefonon, tableten telepíteni kell a Zoom programot (applikációt), ami fut szinte minden operációs rendszeren, minden kütyün. Csatlakozáshoz klikkelj a lila gombra!

Számítógépen használható a legtöbb népszerű böngészőből (Zoom telepítése nélkül) is. Kattints a lila gombra.

Néhány gondolat, (Tamás-Haim)

Nem adom fel, míg egy darabban látsz
Nem adom fel, míg életben találsz

LGT dalszöveg

Koronavírus! Most nem lehet személyesen találkozni, leállt szinte minden csoport találkozás. Elsőre félelmetes, ijesztő! Minden megszűnik, amit szoktam csinálni! Mi lesz most?

Hohó! Mi volt a lényeg? A tanulás! És az együttlét, a kis közösségünk. Változott valami? Igen! A forma változott, a szándék, a tartalom, az érték megmaradt. Csak most másként!

A Keren Or-ban kezdtünk. Aztán változott a forma és átkerültünk a Vasváriba. A cél, a tartalom maradt. Aztán újabb formai változás: online találkoztunk. Most megint más forma: hibrid, azaz személyes és online.

Ha gondod van, írj! Amilyen hamar tudok, válaszolok… (tamas kukac tfilin pont hu)

Add tovább! Mást is szívesen “látunk”, hallunk!

Változhat a forma, a cél a lényeg!